Футболіст Олександрії: Дуже сподіваюсь, що наші бійці здолають ворога та усе це закінчиться вже дуже скоро

Футболіст ФК Олександрія Артур Авагімян розповів, що думає про відновлення УПЛ 23 серпня та призупинення матчів у разі повітряної тривоги.

«Дякую нашим військовим за те, що у нас є можливість тренуватися та сподіватись на те, що матчі УПЛ відбудуться за планом.

Але, звичайно, побоювання є, як і у всіх людей, хто зараз перебуває в Україні. Питання дуже суперечливе. Війна дуже сильно вплинула на футбол в нашій країні. Гарантії безпеки наразі ніхто не може дати під час проведення матчу. Це дуже важко.

Не зрозуміло з приводу повітряної тривоги. Якщо я буду бігти 1 на 1 з воротарем, а в цей час тривога, що робити? Бігти в укриття? Чи бігти забивати?

Або ще момент: при стандарті м’яч уже подали, він залітає у сітку, а в цей час сирена, то гол зараховують чи ні? Багато спірних питань, на які дійсно немає відповіді.

Але найголовніше – це гарантії безпеки, яку ніхто не може дати зі зрозумілих причин. Хто буде нести відповідальність, якщо щось трапиться?

Ми ж бачимо, що ракети прилітають і по будинках, і по торгових центрах, та будь-де наразі. Футболісти теж люди: звичайно, всі про це говорять і замислюються. Є побоювання та різні думки з цього приводу.

Дуже сподіваюсь, що наші бійці здолають ворога та усе це закінчиться вже дуже скоро. Віримо у ЗСУ», – сказав Артур Авагімян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *