Легіонер Зорі зробив татуювання на честь України (Фото)

Бразилець Крістіан в коментарі ютуб-каналу ФК Зоря Луганськ розповів, чому вирішив повернутись до клубу.

Я дуже дякую вболівальникам за любов, я дуже радий бути тут. Зоря – дуже велика команда. Одна з найбільших, за які я коли-небудь грав. Я сподіваюсь, що нам вдасться досягти нових висот разом з Зорею.

Як я залишав Україну на початку війни? Я був у Запоріжжі, коли все почалось. Ми сіли на потяг до Львова, приъхавши туди ми пройшли пішки 70 кілометрів до кордону з Польщею. Ми не могли проїхати, довелось повертатись, бо було багато машин. Тому ми йшли пішки.

Потім нас підвезли на автобусі, а після цього хтось з Бразилії (напевно мається на увазі посольство – прим.)  прислав автобус за нами. 

Наш ексклюзив: інтерв’ю з нападницею збірної України Інною Глущенко

Що мені подобається в Україні? Коли я сюди приїхав, мені дуже сподобалась культура країни. Люди дуже ввічливі, а державна система працює дуже добре і до війни у вас було безпечно жити. Також подобається кухня, яка чимось схожа на українську. Тому я дуже швидко адаптувався.

Крістіан татуювання

“Це татуювання я зробив, коли повернувся в Бразилію з України. Це фраза з Біблії. “Не бійся і не зневіряйся, тому що господь – твій Бог – з тобою, куди б ти не пішов”.

А ще я зробив прапор України, щоб показати, що мене турбує ця тема і я хочу, щоб цей жах швидше закінчився. А цифри – це дата, коли почалася війна і дата, коли я виїхав з України“, – сказав Крістіан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *