Василь Кобін розповів, чим він буде займатись в Металісті

Василь Кобін, скоріш за все, таки замінить Євгена Краснікова, який піде у СК Дніпро-1, у харківському Металісті. Колишній гравець збірної України розповів Ігорю Бурбасу, що буде входити в його задачі в “жовто-синіх”.

“Чи займаюся я якимись справами по Металісту? Щойно приїхав. Робота йде. Є багато нюансів, потихеньку входжу в курс, навчаюсь. У мене досить добрі стосунки з Євгеном Олексійовичем Красніковим, і він запропонував мені цю роботу. Ми давно вели переговори.

Я займатимуся комплектацією команди, знаходитиму гравців. У моєму розумінні спортивний директор має вміти правильно вести бізнес. Коли мене запрошували на цю посаду, Красніков, гадаю, враховував це. Потрібно зрозуміти, яким буде фінансування клубу та на що ми можемо розраховувати.

Перше завдання – щоб гравці повернулися до України і тут готувалися. Тому я пропонував Закарпаття для підготовки – у нас спокійний регіон і тут багато біженців з Харкова. Я хочу зробити так, щоби ми грали домашні матчі в Ужгороді“, – сказав Василь Кобін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *