Максим Задерака: У Кривбаса класні умови для підготовки до сезону

Новачок «Кривбасу», півзахисник Максим Задерака розповів про переїзд до Кривого Рогу у своєму першому інтерв’ю клубним журналістам.

– Максиме, як футбольна кар’єра привела тебе до Кривого Рогу, як все трапилось?

– Був вдома, коли зателефонував головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб та запропонував приєднатись до команди. Звісно, одразу погодився, адже дуже хотілось попрацювати разом із таким відомим тренером, топ-спеціалістом.

– Які були перші думки, коли став гравцем «Кривбасу»?

– Перші думки: нарешті, зможемо займатися улюбленою справою. Окрема подяка нашим героям, Збройним силам України, за те, що у нас є така можливість. Емоції тільки позитивні, адже навіть не думав над можливістю перейти до «Кривбасу». Лише порадився із дружиною,  вона тільки підтримала моє рішення.

– «Кривбас» – дуже амбітний проєкт. Відчувається додаткова відповідальність?

– Завжди удвічі приємно працювати, коли перед твоїм клубом стоять високі задачі та цілі. Тим більше, коли у «Кривбасі» підібрався такий сильний тренерський штаб, класні футболісти, досвідчений персонал це дуже здорово. Усі гравці зі своїми амбіціями, є гарна конкуренція. Впевнений, тут кожен з нас буде тільки зростати у професійному плані та прогресувати.

– Поділись враженнями від перших тренувань під керівництвом Вернидуба?

– Емоції тільки найкращі від усього: організації, роботи тренерів. Наш тренерський штаб – це професіонали, з якими дуже приємно працювати. Але, найголовніше, колектив. Відзначу, що мікроклімат у команді на найвищому рівні. Хочу подякувати й керівництву «Кривбасу» за ті класні умови, які у нас є, для підготовки до сезону.

– Чого ти очікуєш від виступів «Кривбасу» після повернення до УПЛ?

– Ми будемо грати від матчу до матчу. Й тільки на перемогу у кожній грі. А вже у кінці сезону ми подивимося, які результати у нас будуть. Впевнений, все буде добре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *