Фарес Балулі: Я пишаюся тим, що спілкуюся з українським народом, у них є вся моя підтримка, повага та сила

Капітан харківського Металіста Фарес Балулі розповів, де він знаходиться і поділився спогадами від Харкова.

— Фаресе, розкажи, як ти провів останні чотири місяці. Що в тебе нового?

— Усі ці місяці я працював, тренувався, щоб тримати себе у формі, насолоджувався проведенням часу з сім’єю. А ще в мене народилася дитина.

— Від щирого серця вітаю тебе з цією подією!

– Велике спасибі!

– Де ти знаходишся зараз?

— Вдома, у Ліоні.

— Чи знаєш ти, що одне з найпопулярніших питань харківських уболівальників останніми тижнями: «А як справи у Фареса Балулі?» Як часто тобі пишуть фанати?

— Маю особливі стосунки з фанатами «Металіста». Я дуже задоволений їхньою прихильністю. Сподіваюся, що все заспокоїться, і ми зможемо знову зустрітися та пережити добрі часи. Я отримую повідомлення від фанатів кілька разів на день. Вболівальники «Металіста» заслуговують на краще, вони неординарні.

— Ти стежиш за ситуацією у «Металісті»? З ким у клубі підтримуєш зв’язок?

— Так, звичайно, я й досі стежу за командою. «Металіст» зараз у Туреччині і я знаю, що він тренується та проводить контрольні матчі, готуючись до відновлення чемпіонату. Я спілкуюся з деякими гравцями команди, а також з віце-президентом Євгеном Красніковим та Папо Гуйє.

— Чи ти підтримуєш ідею відновлення чемпіонату України цього літа?

— Це може бути гарною ідеєю, бо футбол є національним видом спорту в Україні і це саме те, що може дозволити вболівальникам трохи відволікатися від того, що відбувається в країні.

— Ти давно не був у Харкові. Які твої найяскравіші спогади про місто, про Україну?

— Я закохався у Харків. І я, і моя сім’я, сильно сумуємо за цим містом. У мене залишилися лише добрі спогади про Харків, про доброту харків’ян, про кохання вболівальників, про привітний прийом у «Металісті» з боку персоналу та інших гравців. І, звичайно, я сумую за атмосферою стадіону.

— Матеус Пейшото та Кадім Харріс зізналися, що мріють якнайшвидше повернутися до «Металіста». Ти поділяєш їхні почуття?

– Так звичайно! Ми всі хотіли б, щоб «Металіст» відновив роботу якнайшвидше і на найвищому рівні.

— У тебе залишилися добрі враження від роботи з топ-менеджментом клубу?

— Так, вони роблять дуже хорошу роботу, щодня працюють на благо клубу та гравців. Я точно знаю, що вони роблять все можливе, щоб підготувати команду до повернення в найкращому вигляді, враховуючи умови, що склалися в країні. І я дуже пишаюся тим, що працюю з такими людьми.

— Фаресе, останнє запитання. Як капітан нашої команди, що б ти хотів зараз сказати вболівальникам та всім українцям?

— Я бажаю всім уболівальникам та українцям бути сміливими, як завжди, боротися за свої права та свою свободу. Продовжувати бути такими самими єдиними. Я переконаний, що українці зрештою переможуть. Я пишаюся тим, що спілкуюся з українським народом, у них є вся моя підтримка, повага та сила”, – сказав Фарес Балулі клубній прес-службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *