Серій Палкін: Де Дзербі роботою в Шахтарі підтвердив, що є сильним тренером

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував звільнення Роберто Де Дзербі з посади головного тренера команди.

“Дорогі друзі! ФК «Шахтар» та головний тренер Роберто Де Дзербі ухвалили рішення про дострокове завершення співпраці. Де Дзербі провів із командою неповний сезон, лише 30 матчів, але навіть за цей час підтвердив, що є сильним та амбітним тренером, а ми ще раз переконалися, що рік тому зробили абсолютно правильний вибір. Клуб пов’язував з Роберто великі надії, і дуже шкода, що через обставини, що склалися, потенціал нашої співпраці не був реалізований повною мірою.

Дякуємо Містеру за час, проведений у «Шахтарі», за яскравий футбол, гарні перемоги та незабутні емоції. Де Дзербі вписав своє ім’я в історію клубу як тренер-переможець: він разом із командою завоював трофей Суперкубку України-2021 та впевнено вів «Шахтар» до чемпіонського титулу.

Окремо хочеться подякувати Роберто та його тренерському штабу за виняткову порядність і відданість клубу, коли після початку повномасштабної війни вони залишилися вірними команді і разом з нею провели благодійний тур на підтримку України. Бажаю Роберто Де Дзербі та його асистентам нових професійних успіхів та великих досягнень у тренерській кар’єрі! Нехай попереду буде багато великих перемог та завойованих трофеїв! Дякую, Роберто!» – написав Палкін у своєму Фейсбуці.

43-річний італієць очолив «Шахтар» 25 травня 2021, підписавши контракт на 2 роки. Раніше повідомлялося, що його замінить Ігор Йовічевіч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *