Гравці ФК Рух прокоментували перемогу над Ягеллонією

Досвідчений воротар Юрій Паньків та молодий польовий гравець Марко Сапуга прокоментували перемогу Руха над польською Ягеллонією.

“Ягеллонія через тиждень стартує в Екстраклясі. Тож їхня готовність практично на фінішній прямій. Гра вийшла бойова. Наша команда витримала високий темп, зокрема, тиск з боку суперника у перші 30 хвилин матчу. А коли поляки трохи підсіли, нам вдалось забити, після чого вже контролювали гру. Наприкінці зустрічі нам десь забракло концентрації.

Коли рахунок 2:0 на твою користь, треба закривати гру. Це насамперед урок для молоді: ніколи не можна вимикатись із епізодів та виконувати свою роботу до кінця.

Це добре, що в нашій команді так багато талановитої молоді. Їм потрібна допомога від досвідчених футболістів. Так, їм потрібен час, це зрозуміло, але вони прогресують, і ми цьому дуже раді” сказав Юрій Паньків.

Ми подолали 600 кілометрів, і воно того вартувало. Це був хороший спаринг з міцним суперником. Польська Ягеллонія, як і ми, готується до старту чемпіонату. Два забиті голи – це наслідок наших стрімких контратак на ворота опонентів. Відпрацьовуємо на тренуваннях швидкий перехід з оборони в атаку. Гадаю, із сьогоднішнім завданням ми впорались“, – зізнався Марко Сапуга

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *