Юрій Бакалов: ЛНЗ зіграє проти Колоса та Вереса

Головний тренер ФК ЛНЗ-Черкаси Юрій Бакалов розповів про початок тренувального процесу, кадрові зміни та заплановані спаринги.

Найголовніше те, що процес стартував. Під час війни не так просто запустити його. Що стосується безпосередньо роботи, то ми з понеділка почали тренуватися. Поки що в одноразову режимі тому що з початком російської агресії і нападу на Україну футболісти по-різному проводили цей час – хтось у формі, хтось – ні. Вивчаємо їхній стан і наше завдання наразі вивести їх на якийсь функційний рівень.

Якщо брати робочий настрій, то звісно всі скучили за футболом, але війна триває, тому з голови ці думки все одно не викинути.

– Наскільки вам як головному тренеру важко з такими масштабними кадровими змінами?

– Це не вперше. Але одна справа, коли ці зміни цілеспрямовані, а інша – коли на це впливає війна. Звісно, є свої труднощі. Деяких футболістів я знав і раніше, вивчав їх, деяких переглядаємо на місці й збираємо інформацію. З понеділка піде інша робота в дворазовому режимі.

– Який план на ці збори?

– Ми, як і планували, проводимо його в Черкасах. Попередньо у нас такий графік спарингів: 16.07. Проти команди «Дружба» (Мирівка) в Лебедині. Це колектив Тимофія Листопада, який довго грав в ЛНЗ і став фактично легендою клубу. 23.07 Проти кременчуцького «Кремня» в Лебедині. 5.08 Проти «Колоса» Ковалівки на виїзді. 9.08 Проти рівненського «Вереса» в Щасливому. Звісно, можуть бути коригування, головне, що процес розпочато“, – сказав Юрій Бакалов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *