“Рівень чемпіонату впаде ще більше, ніж в 2014”: відомий тренер – про перспективи УПЛ

Український тренер Володимир Пятенко, який зараз очолює жіночу команду Динамо, поділився очікуваннями від нового сезону УПЛ.

— Чи може майбутній сезон стати найбільш непередбачуваним за часи незалежності?

— 100 відсотків. Наразі непросто назвати фаворита змагань, оскільки невідомо, як команди посиляться. «Шахтар» втратив багато легіонерів, а швидко поповнити ці втрати гірникам навряд чи вдасться. Так, важко уявити, що чемпіоном може стати не «Динамо» чи «Шахтар». Але такі зараз реалії, що непередбачуваності в майбутньому сезоні буде хоч греблю гати. Хоча тому ж «Динамо» вдалося зберегти кістяк колективу, і це є великий плюс для киян. Втім, станом на сьогодні одним із фаворитів УПЛ я назвав би й «Дніпро-1». Якщо, звичайно, у них вдасться зробити все із задуманого.

— Наскільки сильно впаде рівень УПЛ у зв’язку із нинішньою ситуацією в країні?

— Те, що рівень впаде, я в цьому не маю сумніву. Наскільки? Можливо, навіть більше, ніж у 2014 році. Нині ситуація набагато складніша. Майбутній чемпіонат буде дуже непростим за всіма параметрами. Але хочеться вірити, що цей турнір стане відправною точкою до підйому. В нас немає іншого шляху. Зараз з’являється черговий шанс для нашої молоді заявити про себе на весь голос, – відповів Пятенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *