Клуб буде жити: Металіст підписав трьох досвідчених українців

Харківський Металіст оголосив про підписання контрактів з трьома украхнськими футболістами.

Як повідомляє клубна прес-служба, клуб поповнили півзахисники Руслан Бабенко та Данило Книш, а також атакуючих хавбек, який може зіграти і форварда, Дмитро Коркішко.

Окрім цього, “жовто-сині” також оголосили про продовження співпраці з Володимиром Шопіним та Віталієм Федорівим. Вони підписали нові контракти на один сезон.

Дмитро Коркішко є вихованцем київського Динамо та має чималий досвід виступів в УПЛ. Попереднім клубом Коркішка був казахський Актобе. В 2009 році став чемпіоном Європи серед збірних U-19. Дмитро підписав контракт на один рік.

Данило Книш – також вихованець столичного Динамо. Дебютував на рівні УПЛ у 2017 році у складі Сталі (Кам’янське). До Металіста Данило перейшов із Минаю, де був футболістом основи. Грає на позиції правого вінгера. Тривалість контракту – два роки.

Руслан Бабенко перші кроки у професійній кар’єрі робив у дніпровському Дніпрі. Має досвід виступів за луганську Зорю, одеський Чорноморець, донецький Олімпік, а попереднім його клубом було житомирське Полісся. Руслан Бабенко – центральний півзахисник. Із Металістом підписав контракт на один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *