Патрік ван Леувен: Багато гравців не грали 5 місяців

Новий наставник луганської Зорі Патрік ван Леувен розповів про те, що мав розмову з президентом клубу Євгеном Геллером про перспективи команди.

Був діалог з президентом клубу, обговорювали команду, обговорювали футболістів. Форму набиратимемо через матчі, багато футболістів зовсім не грали 5 місяців. Працюватимемо у Польщі, де команда зосередиться на футболі».

«Тут створені всі умови для роботи, для підготовки до сезону“, – зізнався Патрік ван Леувен.

Команда вже перебуває у Польщі, де готуватиметься до матчів єврокубків. В минулому сезоні на зимову паузу клуб пішов на четвертому місці в УПЛ. До цього два сезони команда вигравала бронзові нагороди. Команду очолював Віктор Скрипник, який перейшов до полтавської Ворскли.

52-річний спеціаліст в якості гравця виступав за Спарту Роттердам і Хелмонд Спорт, але в 1996 році пішов з футболу в 27-річному віці. В 2000 році був призначений тренером координатором молодих кадрів Феєнорда. В 2006 прийшов до донецького Шахтаря, де пропрацював в академії до 2013 року. Два роки був спортивним директором Кайрата, а в 2016 прийшов до Маккабі з Тель-Авіва і 1,5 роки очолював першу команду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *