СК Дніпро-1 хоче запросити на місце Йовічевіча легенду збірної України

Футбольний клуб СК -Дніпро-1 готовий до того, щоб Руслан Ротань очолив команду, про це повідомий журналіст Ігор Бурбас у себе в телеграм-каналі.

СК Дніпро-1 готовий запропонувати Руслану Ротаню очолити команду і не проти поєднання із роботою у молодіжній збірній України. А у ній у тренера є незавершена справа – у вересні матчі плей-оф, в яких є шанс вибороти путівку на чемпіонат Європи“, – написав він.

Нагадаємо, зараз клуб очолює хорват Ігор Йовічевіч, але він, скоріш за все, очолить донецький Шахтар. Разом з ним до “гірників” підуть і його помічники Юрій Беньо та Андрій Ханас.

Руслан Ротань є вихованцем СК Дніпро. Виступав за клуб з 1998 по 2005, а також з 2008 по 2017. Загалом в УПЛ відіграв 316 поєдинків і забив 34 голи. Також виступав за київське Динамо та Славію з Праги. За збірну України з 2003 по 2018 рік провів 100 матчів, в яких зумів забити 8 голів.

Тренерську кар’єру розпочав в 2018 році. Деякий час входив в штаб донецького Олімпіка, а потім очолив молодіжну збірну України. СК Дніпро-1 в наступному сезоні буде грати в кваліфікації Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *