“У нього є чому повчитись”: новачок Кривбасу – про Юрія Вернидуба

Новачок ФК Кривбас Кривий Ріг Денис Устименко поділився емоціями від переходу до криворізького клубу.

– Мені дуже приємно приєднатися до великої родини Кривбас. Для мене це нова велика можливість проявити себе як футболісту. Щасливий, що буду захищати кольори Кривбасу. Тут все на високому рівні, все мене влаштовує. Впевнений, разом із новим клубом ми будемо розвиватися й здобувати перемоги в УПЛ, виконуючи поставлені завдання.

– Вже знайшов спільну мову з Вернидубом?

– Так, звісно, з ним дуже приємно працювати, всі його поважають. Це великий тренер. До того ж у Юрія Миколайовича дуже цікавий тренувальний процес. Коли дізнався, що Вернидуб очолить «Кривбас», то бажання переїхати до Кривого Рогу стало ще більше.

У нього є чому повчитися. Впевнений, під його керівництвом Кривбас буде тільки прогресувати. Усі прекрасно пам’ятаємо знамениту перемогу Шерифа над Реалом у Лізі чемпіонів. Тоді наш керманич здійснив просто неймовірне.

Перед нами усіма велика відповідальність, адже ми будемо грати у футбол під час війни, яку спричинили орки. Хочемо показати, що Україна не стоїть на місці навіть у такий важкий період, люди живуть і працюють. Будемо демонструвати хороший футбол й покажемо людям, що ми можемо, ми не боїмося, ми прагнемо чогось. Нас не зупинити. Україна переможе, це безсумнівно, ми у цьому впевнені. Слава Україні, – сказав Денис Устименко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *