Євген Селезньов розповів, скільки ще років планує грати у футбол

Зірковий форвард ФК Минай та екс-нападник збірної України Євген Селезньов в новому випуску “Денисов Time. Війна розповів про своє майбутнє. Він заявив, що Володимир Шаран на нього розраховує, а сам він планує пограти ще два роки.

«Ми розмовляли із Богдановичем (Шаран). Він дуже хоче (продовжити контракт). По-перше, я повинен себе упорядкувати. Але я вже привів. Спочатку я думав, чи закінчувати ні, але я ще не награвся.

Я бачу, як молоді гравці тягнуться до мене. Я розумію, що їм треба передати щось. Півроку – і все, що я маю, я залишу їм. Як далі вони гратимуть – це їхнє питання. Але я хочу показати, як треба працювати, як важко не було б на заміні чи в основі. І як треба робити свою справу. Я вважаю, що це зможу. Я покажу своєю працею, що треба робити.

Якщо я матиму стимул, якщо є куди прагнути, працювати, щоб отримувати задоволення, то 2 роки я зможу робити те, що я можу робити“, – підсумував Євген Селезньов.

Минай першу частину сезону завершив на 15-й сходинці, але через війну свою інфраструктуру втратили Десна та ФК Маріуполь. Це дозволило клубу залишитись в еліті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *