Євген Красніков натякнув, що Танковський покине Металіст

Віце-президент харкывського Металіста Євген Красніков прокоментував інформацію, що півзахисник В’ячеслав Танковський може залишити харківський клуб. Можна сказати, що функціонер натякнув на те, що він буде проданий.

Слава – хороший футболіст. Якби ситуація в країні була іншою, то у нас була б можливість його зберегти. Ми хочемо, щоб команда гідно виглядала в УПЛ, і клуб не просто так купував цього футболіста у Шахтаря. На нього дуже розраховує президент клубу Олександр Ярославський та я.

Зараз, на жаль, така ситуація, що ми змушені розглядати всі пропозиції, які надходитимуть по гравцях. Танковський є провідним гравцем команди. Якщо він залишиться, то всі будуть раді”, — сказав Євген Красніков.

26-річний В’ячеслав Танковський перейшов до Металіста минулого літа. Футболіст в Першій лізі відіграв 14 матчів і віддав 2 результативні передачі. Також на його рахунку 2 гри в Кубку України.

Металіст в цьому сезоні буде грати в УПЛ. Вчора “жовто-сині” провели перший товариський поєдинок, український клуб поступився болгарському Ботєву (1:2).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *