Володимир Шаран: У Селезньова закінчився контракт з Минаєм

Владимир Шаран

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран розказав, за яких умов закарпатський клуб продовжить контракт з форвардом Євгеном Селезньовим.

«У Євгена закінчився контракт з «Минаєм». Я був дуже задоволений його роботою під час зимового тренувального збору в Туреччині. І, звичайно, все буде залежати лише від нього. Ми з Євгеном вже говорили про це.

Я, своєю чергою, підтримаю його, якщо побачу, що він ставиться до справи так само серйозно, як це було у Туреччині, коли ми ближче познайомились в «Минаї». Я на нього сподіваюсь і розраховую на його досвід.

Ми розуміємо, що чемпіонат буде не такий, до якого ми звикли. В тому плані, що багато легіонерів покинуть клуби. Можливо, й всі. Для Євгена це додатковий шанс якісніше проявити себе на футбольному полі. Все залежить від його роботи, здоров’я. Але я сподіваюсь, що все буде добре», – сказав Шаран.

Раніше повідомлялося, що «Минай» вирішить, чи продовжувати контракт з Селезньовим, після першого тижня зборів. В першому колі за закарпатців форвард забив 1 гол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *