“Йому немає чим зайнятись”: журналіст пояснив, чому Алієв вирішив піти до тероборони

Колишній прес-аташе збірної України Микола Васильков розповів, що він думає про рішення колишнього гравця збірної Олександра Алієва записатися до тероборони.

Взагалі не здивувався. Алієву просто нічого робити, він нічим не зайнятий життям. Для нього цей рух класний, він знаходиться при справі, чимось зайнятий. У футболістів після закінчення ігрової кар’єри часто буває яма. Особливо це стосується покоління, яке закінчилося на Алієві.

Після них футболісти стали практичнішими. Вже мало хто бухає, вони розуміють, що їм потрібно нагромадити грошей і щось їх вкласти. У радянських та пострадянських футболістів були провали у житті після ігрової кар’єри.

З них мало хто став великим тренером чи заробив багато грошей. От Блохін, так, він потренував, заробив грошей. А де решта динамівців того періоду?”сказав Микола Васильков.

Раніше Алієв повідомив, що вже служить у ЗСУ. З перших днів війни екс-футболіст зайняв проукраїнську позицію, був у теробороні, різко негативно говорив про сучасну росію (хоча народився і до 15 років жив там), а також критикував Тимощука і Ордеця, яки лишились в клубах РФ після початку війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *