Євген Підлепенець: Красніков весь час на зв’язку з кожним гравцем Металіста

Гравець харківського Металіста Євген Підлепенець дав коментар клубній прес-службі і зазначив, що клуб підтримував гравців фінансово і морально.

— Наскільки сильно відчувається підтримка команди клубом, контакт із керівництвом?

— Можу сказати, що керівництво клубу намагається підтримувати нас і фінансово, і емоційно. Віце-президент Євгеній Красніков весь час на зв’язку з кожним гравцем Металіста і це дуже важливо для команди.

— Що б ти зараз хотів передати харківським уболівальникам та загалом українцям?

— Головне — триматися і вірити в нашу перемогу, щоб життя було колишнім. Коли ми всі збиралися на нашому чудовому стадіоні і разом перемагали, це було незабутньо і залишиться в моїй пам’яті на все життя. Я сподіваюся, незабаром ми повернемося до Харкова і прийматимемо на стадіоні “Металіст” Динамо та Шахтар, разом переживатимемо ці моменти. Ми вас дуже любимо, дорогі наші вболівальники!, – сказав Євген Підлепенець.

23-річний Євген Підлепенець поповнив Металіст в січні 2021 року. Він прийшов з запоріжського Металурга вільним агентом. В минулому сезоні Першої ліги правий вінгер віддіграв 19 матчів, в яких забив 4 голи і віддав 4 результативні передачі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *