Юрій Вернидуб назвав людину, яка покликала його в Кривбас

Відомий український тренер Юрій Вернидуб розповів, хто запропонував йому очолити Кривбас, а також поділився думками від інфраструктури клубу.

“Після п’яти-шести місяців паузи з’явилася можливість знову працювати тренером, у Кривбасі. Добре знаю цю команду, адже ще в недалекому минулому це стабільний клуб УПЛ. Так, десь був період, коли його не було на карті профі-клубів України, але, дякуючи Богу, він відродився. Й останній сезон показав, що Кривбас повертається, пробившись до еліти.

Мені надійшла пропозиція зі сторони президента клубу Костянтина Караманіц очолити Кривбас, й можливість поєднувати працю та військову службу. Щасливий, що знову зможу займатися улюбленою справою, працювати із командою.

Одразу скажу, що інфраструктура на високому рівні. Щодо команди, то є певні проблеми. Що ж, будемо збирати новий колектив. У той час, коли в Україні війна, дуже важко зібрати команду. Але час покаже: будемо дивитися, підбирати потрібних нам футболістів, для тих задач і цілей, які ми перед собою будемо ставити“, – сказав Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, Кривбас буде новачком УПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *