“Молоді хлопці мають можливість прогресувати”: В’ячеслав Шевчук не виключає того, що Верес буде брати в оренду гравців Динамо

Спортивний директор рівненського НК Верес В’ячеслав Шевчук розповів про роботу клубу на трансферному ринку цього літа. Він зізнався, що рівненський клуб розглядає гравців Динамо для посилення Вереса у новому сезоні.

Зазначимо, що раніше спортдир Вереса відвідав тренування київської команди та поспілкувався з головним тренером біло-синіх Мірчею Луческу, під керівництвом якого багато років грав у донецькому Шахтарі.

“Можливо ми візьмемо з Динамо деяких гравців у нашу команду в оренду. Молоді хлопці мають можливість прогресувати в УПЛ. І Вересу буде добре. Подивимося, як воно буде“, – сказав Шевчук в інтерв’ю FootballHub.

Зимою клуб взяв в оренду захисника “біло-синіх” Алана Ауссі, але з початком війни бек переїхав до Німеччини і тренувався в системі дортмундської Боруссії. Цілком можливо, що під новий сезон він повернеться у Верес.

Рівненський клуб був новачком УПЛ. В сезоні 2020/2021 клуб виграв Першу лігу. На зимову паузу колектив Юрія Вірта пішов на 9-й сходинці в турнірній таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *