Матеус Пейшото: Я люблю Харків і хочу повернутись до Металіста

Матеус Пейшото поговорив з клубною прес-службою харківського Металіста.

— Матеусе, як тобі минули останні три місяці?

— Я провів цей період у Бразилії і він був дуже важким для мене, адже довелося відновлюватися після травми, отриманої у передсезонні. Я знову почав грати лише кілька днів тому і дуже щасливий. Моя сім’я відіграла важливу роль у цьому процесі. Також вдячний клубу “Сеара”, в якому я зараз перебуваю. Тут мені надали всі умови, щоб я зміг одужати від травми і знову грати.

— З ким із Металіста підтримуєш зв’язок?

— Часто спілкуюся з Демченком, Бодьою (Богдан Порох, — прим.), Ріаскосом, а також з віце-президентом Євгеном Красніковим. Але шалено сумую за всіма хлопцями з клубу, адже ми встигли стати однією великою родиною.

— Для вболівальників жовто-синіх ти став одним із символів відродженого «Металіста». Напевно, вони цікавляться, як у тебе справи?

— Так, я маю багато повідомлень від фанатів, особливо в Інстаграмі. Завжди намагаюсь звертати увагу, відповідати. Намагаюся казати, що скоро все прийде в норму і все буде гаразд. Ми переживаємо важкий час, але ми обов’язково виберемося з цього і знову будемо разом. Я люблю Харків! Я хочу повернутися до «Металіста» і до Харкова, адже ми з сім’єю встигли закохатися в це місто та людей, які в ньому живуть.

— Чим вам запам’ятався Харків та Україна?

— Україна — величезна, яскрава країна, сповнена людьми з великими серцями. Ці люди зберігають у собі життєрадісність, попри всі негаразди. А Харків – це перлина України. З першого погляду мене підкорило це місто і, звичайно, його головний стадіон.

Футбол на “Металісті” – це пристрасне видовище. Стадіон завжди був сповнений днів матчів і відчайдушно підтримував нашу команду. Я найбільше хочу, щоб усе це якнайшвидше закінчилося, ми повернулися і знову радували мешканців України та харків’ян. Я сумую і впевнений, що скоро ми всі разом!“, – сказав Матеус Пейшото.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *