Сергій Ребров: Якби мені запропонували працювати в хорошому українському клубі, я погодився б без запитань

Український наставник Сергій Ребров повідомив, що колись був би не проти повернутись в УПЛ.

Та хоч би який був у нас чемпіонат — це першість нашої країни. Я б із задоволенням повернувся в Україну і допомагав би своїй країні та українським командам, але зараз у мене контракт з Аль-Айном.

Якби я був іноземним тренером, звичайно, мені було б нецікаво працювати в Україні, але я — українець. Якби мені запропонували працювати в хорошому українському клубі, я погодився б без запитань.

Я не збираюся чекати, поки хтось звідкись піде. Життя і робота тренера пов’язана з переходами, але я ніколи нікого не підсиджував і не чекав, коли у когось закінчиться контракт, і ось він я напоготові. Я взагалі вважаю, що тренер завжди має бути в тонусі і не простоювати, якщо є можливість працювати десь. Поки я не знаю, де я буду цього року або через рік, але я точно працюватиму. Для цього в мене достатньо сил та енергії.

Зараз неправильно та некрасиво обговорювати, хто буде у Динамо після Луческу. Я вважаю, що Луческу робить хорошу роботу в «Динамо» і бажаю йому працювати ще багато років, бо я люблю цей клуб. Я впевнений, що усі вболівальники вдячні Луческу за виконану роботу в Динамо”, – сказав Сергій Ребров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *