Артем Гагарін відреагував на можливий прихід до Кривбасу Юрія Вернидуба

Віце-президент Кривбасу Артем Гагарін відповився коментувати, хто стане наступним тренером клубу, а також похвалив Олександра Бабича, який до цього був наставником, але вчора покинув свій пост.

Я не хотів би зараз відповідати на це питання. Вже називаються різні імена — Максимов, Вернидуб… Уболівальники з величезним інтересом очікують старту Кривбасу в УПЛ після великої перерви, тому різні фахівці можуть сплисти в пресі. А чому не ті, хто маємо — Геннадій Приходько, Сергій Мазур? Це легенди криворізького футболу.

Тому зараз я не коментую конкретику за іменами потенційних головних тренерів — це некоректно. Далеко заглядати не будемо, але й не затягуватимемо. Зрештою, новий головний тренер повинен буде згорнути плани підготовки команди до сезону 2022/23, визначитися зі складом … Так що чекайте оголошень від клубу, незабаром все проясниться.

Можу додати, що Олександр Олександрович Бабич – це частина історії Кривбасу. Він своєю роботою в сезоні 2021/22 посприяв підвищенню в класі нашої команди, тому розлучаємося ми у відмінних відносинах і не виключено, що одного дня він до нас ще повернеться. Чому ні?”, – сказав Артем Гагарін.

Кривбас в наступному сезоні буде грати в УПЛ. Команда стала другою у Першій лізі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *