“Машина за 100 тисяч”: екс-легіонер Шахтаря про найцінніший подарунок від Ріната Ахметова

Екс-гравець донецького Шахтаря Маріан Аліуце в спілкуванні з румунською пресою розповів, як власник та президент клубу Рінат Ахметов подарував йому автомобіль.

“Перші п’ять місяців я казав, що помираю. Мені було некомфортно сидіти на лаві запасних. Якщо ти виходив в старті, ти отримував 50 тисяч, на заміну – 25 тисяч. Я грав за бонус в 100 тисяч євро. Звичайні премії становили 10 тисяч. Сьогодні ви грали, а на наступний день на тренування приходив хлопець з повним фургоном грошей. У нього був маленький ніж, і він розрізав свою сумку, відчуваючи запах цих доларів. Звідти я отримав свою першу машину. Я чув від Тимощука, що вона коштувала 100 тисяч доларів.

Від Тимощука я почув, що в місті з’явилася машина. Я взяв 35 тисяч доларів за перемогу над «Динамо». Я сказав їм, що хочу машину, але не маю грошей. Сказав, що хочу позичити гроші і потім повернути. Я знав, що Ахметов любить мене. Він спитав, скільки коштує машина. Я сказав, що 100 тисяч. Він сказав, щоб я прийшов на тренування. Після нього всі говорили про машину, яка була на паркуванні. Він підійшов і сказав: «Маріане, подивись на ключі від машини та документи». 

Даніель Флоря може це підтвердити. Ахмєтов сказав. що дасть нам 100 тисяч за кожен з останніх п’яти матчів. І ми всіх перемогли, – сказав Маріан Аліуце.

Румун виступав за “гірників”  в 2000-2002 роках. Разом з командою він виграв чемпіонат України і двічі Кубок України. В чемпіонаті України провів 47 матчів і забив 1 гол. В сезоні 2005/2006 грав за донецький Металург.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *