Микола Павлов пояснив, чому матчі УПЛ треба проводити в Україні

Президент Всеукраїнського об’єднання тренерів із футболу Микола Павлов не підтримує ідею проведення чемпіонату України за кордоном.

«Чемпіонат треба проводити лише в Україні. Сто відсотків. Були розмови про те, щоби виїхати за кордон, але я взагалі не розумію, хто це говорить. Я взагалі не розумію, чому п’ять команд, які гратимуть у Європі, мають їхати тренуватися за кордон, а решта нехай залишаються тут.

Хто служить у Збройних Силах, теробороні, поліції? Молодий хлопці. Вони ризикують життям, ми втрачаємо стільки молодих хлопців на передовій скрізь. Це фронт. Футболісти також на своєму фронті. Вони мають виходити та грати на наших полях. У Маріуполі теж стріляли – ми не виїжджали із міста взагалі. А грати їхали до Дніпропетровська, хоча тоді в місті було спокійно

Суркіс запропонував грати у Києві, бо там багато стадіонів. Я читав в інтерв’ю Козловського, що вони готові грати навіть під бомбардуванням. Ось це нормальна позиція керівника. І я б так вчинив. Адже ми на полі знаходимося разом. Якби я сидів у бункері та керував – це нікуди не годиться. Я теж буду з ними поряд, і тренери повинні так чинити.

Футбол – це також професія. Принаймні люди, з якими я зустрічаюся, кажуть: «Давайте швидше за футбол». Усі хочуть футболу. Подивіться який ажіотаж зараз біля збірної України” – сказав Микола Павлов в ефірі програми «Головна команда».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *