“Для нього було важливо, що це – соціальна місія”: Роман Бебех пояснив, чому Поворознюк коментував фінал ЛЧ

Коментатор Роман Бебех прокоментував рішення MEGOGO запросити на фінал Ліги чемпіонів в якості напарника Олександра Поворознюка.

«Насправді ця тема тягнулася до останнього моменту, тому що Поворознюк активно курсує між фронтом і своїм населеним пунктом. Все це могло зірватися, багато аспектів. Для нього дуже важливо, що тут була соціальна місія. Те, що ми привертали увагу на збір грошей на армію.

Ми до нього приїхали в день матчу, а він каже: «Пацани, у мене в батальйоні два 300-х. Я зараз їду до них в лікарню в Дніпро, я думаю, давайте не будемо нічого коментувати». Казав, що вони не зрозуміють, якщо ми зараз будемо «хіхі-хаха», футбол дивитися і так далі. А ми відповідаємо, що є соціальна місія в тому. Не те, що він там рвався коментувати. Він взагалі за це забув.

Була ціль – створити альтернативну трансляцію. Те, що я чув, то було 50 на 50 (прим. – відсоток глядачів на обох трансляціях). Але половині людей потрібно було перемкнутися на іншу доріжку, це технічно важко», – сказав Роман Бебех в новому випуску ютуб-каналу KDK.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *