Луганську Зорю може очолити відомий спеціаліст з Нідерландів

За версією ведучого програми «ТаТоТаке» Михайло Спиваковського, луганську «Зорю» може очолити голандський тренер Патрік Ван Леувен.

Патрік Ван Леувен після завершення ігрової кар’єри був призначений тренером координатором молодих кадрів «Феєнорда».

В 2006 році був призначений помічником Генка ван Сте, який очолив академію донецького «Шахтаря» в Україні, а після уходу ван Сте в 2008 році, ван Леувен став її керівником.

У березні 2013 року Патрік вирішив покинути донецький клуб і став директором казахстанської команди «Кайрат». За його час команда фінішувала на другому місці у чемпіонаті, пройшла кваліфікацію до групового етапу Ліги Європи та двічі вигравала Кубок Казахстану. Наприкінці 2015 року ван Леувен покинув казахський клуб.

24 червня 2016 року Ван Левен приєднався до «Маккабі» (Тель-Авів) на посаду виконавчого директора Департаменту молоді. Після відходу тренера команди Владимира Івича в кінці сезону 2019/20 ван Левен виконував обов’язки головного тренера старшої команди до призначення нового тренера. За цей час він виграв разом із командою титул володаря Суперкубка Ізраїлю, перемігши «Хапоель» (Беер-Шева) із загальним результатом 4:0. У грудні 2020 року ван Леувен повернувся на тренерську посаду після звільнення Йоргоса Доніса. У 2020/21 під його керівництвом команда посіла друге місце у Прем’єр-лізі та виграла Кубок Ізраїлю.

Також джерело не виключає, що луганську команду може очолити Олександр Бабич, у котрого закінчується контракт з «Кривбасом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *