“Сподіваємось, що почнемо підготовку в кінці червня”: Сергій Палкін – про плани Шахтаря

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін розповів, яким бачить майбутнє “гірників”.

Усі ігри, які ми проводитимемо в майбутньому, незалежно від того, товариські це матчі чи офіційні поєдинки Ліги чемпіонів, – усі вони будуть спрямовані на підтримку України: і в іміджевому плані, і з точки зору збору коштів.

Звісно, ми маємо підготуватися до Ліги чемпіонів, і підготовка йтиме саме в руслі таких благодійних матчів. Сподіваємося, що почнемо підготовчий процес наприкінці червня, у липні й серпні проводитимемо ці матчі та займатимемося своєю роботою. Кожен сьогодні має робити внесок для перемоги нашої країни. Якщо ми можемо бути корисними, то маємо це робити.

Наш ексклюзив: інтерв’ю з Юрієм Габовдою

Ми розмовляли з приводу продовження чемпіонату. Вважаю, це важливий аспект: і щодо збереження національної збірної, і з точки зору збереження чемпіонату України. Ці фактори є важливими, тому що, як я й сказав, це дає фінансову підтримку нашій країні і один із головних аспектів – іміджевий.

Ми маємо показати, що Україна продовжує грати чемпіонат, Україна продовжує боротися, Україна продовжує перемагати. І це ми маємо демонструвати всьому світові“, – сказав Сергій Палкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *