Тренер Інгульця: Футболісти нижчих ліг шукають роботу або вже працюють, щоб годувати сім’ю

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко поділився думкою щодо можливості проведення чемпіонату України під час війни.

«У цій ситуації хлопцям потрібно залишатися професіоналами та підтримувати форму, наскільки це можливо. На запитання «коли розпочнеться новий чемпіонат», мабуть, наразі ніхто не може відповісти. Найголовніше, щоб закінчилася війна, і тільки тоді ми зможемо розпочати чемпіонат.

Експрес-чемпіонат у лютому-березні на заході України? Думаю, що в лютому ми вже не знайдемо футболістів, вони будуть числитися тільки на папері, тому що дуже складно самостійно підтримувати повноцінну форму і більшість просто не має такої можливості.

Футболіст – це професія, чим раніше відновиться ігровий процес, тим раніше вони зможуть заробляти гроші та годувати свої сім’ї. Знаю, що багато футболістів шукають альтернативу заробітку та розглядають не футбольні, альтернативні варіанти працевлаштування.

Ці хлопці не з «Інгульця», наші поки що терплять. У першій та другій лізі більше 50 відсотків футболістів шукають роботу, щоби прогодувати сім’ї, а деякі вже працюють», — сказав Лавриненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *