Григорій Козловський назвав фактор, який засмутив його на Євробаченні

Президент «Руха» Григорій Козловський прокоментував перемогу українського гурту Kalush Orchestra на музичному конкурсі Євробачення-2022.

«Не можу оминути теми Євробачення! Вітаю хлопців із гурту Kalush! Ви – молодці! Виступ – неймовірний! А слова, які ви промовили зі сцени про Маріуполь та Азовсталь заслуговують на ще більший респект! Україна = перемога!

Але і залишився гіркий післясмак! Це справжній іспанський сором! Голосували вони, в соромно мені! Щиро хотів би попросити вибачення перед поляками! Для тих, хто не в темі: українські судді не віддали польському виконавцю жодного балу! І це ганебно! Ми живемо в такий час, коли справді без жодних масок стає зрозуміло хто є наші брати, а хто ні!

Польський народ – це наші найкращі друзі! І мені соромно за цих наших так званих журі, які заблукали між двома соснами! Я більш ніж переконаний, що український народ віддав польському артисту найбільше голосів! Але за наше це журі я хотів дуже перепросити!», – написав Козловський на своїй сторінці в Фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *