Мірча Луческу: Я запропонував президенту клубу, щоб ми розпочали підготовку до сезону саме у Києві

Мірча Луческу зізнався, що був би не проти, якби домашні ігри Динамо в ЛЧ пройшли в Польщі.

“Одразу після благодійного матчу з „Легією“ я сказав президенту клубу Ігореві Суркісу, що було б добре зіграти наші єврокубкові матчі тут, у Польщі.

Польща – відмінне місце для таких матчів. Тут чудова футбольна атмосфера, а головне, у Польщі зараз багато українців. Звичайно, краще було б грати у Києві, але якщо це виявиться неможливим, гратимемо у Польщі. Упевнений, що багато українських уболівальників прийшли б на такі матчі, і ми б почували себе як удома. Це було б дуже важливим як для «Динамо», так і для України.

У якому саме польському місті ми можемо проводити свої єврокубкові матчі? У Польщі багато чудових стадіонів – це велика країна. Упевнений, що тут зможуть грати свої єврокубкові матчі і «Динамо», і «Шахтар» (раніше повідомлялося, що і «Шахтар» працює над варіантом проведення своїх домашніх єврокубкових матчів наступного сезону на території Польщі, — прим.ред.).

Але, як я вже казав, найкраще було б грати у Києві. Крім того, я запропонував президенту клубу, щоб ми розпочали підготовку до сезону саме у Києві. Щоб показати, що ми не боїмося. Але якщо самі матчі проводити там буде неможливо, ми хочемо грати у Польщі. І кваліфікаційні матчі, і груповий етап, якщо вдасться туди вийти“, – сказав Луческу у коментарі польському виданню SportoweFakty.

Нагадаємо, свій шлях у Лізі чемпіонів наступного сезону «Динамо» розпочне з 2-го кваліфікаційного раунду. Перші матчі цієї стадії відбудуться 21 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *