“Вікна клубного офісу вибиті, повсюди розкидані уламки”: Андрій Санін – про офіс ФК Маріуполь

Віце-президент «Маріуполя» Андрій Санін опублікував розповідь про команду в колонці для The Guardian.

«В цьому сезоні в нас були проблеми в УПЛ, але наша інфраструктура була одна з найбільш розвинутих в країні. Ми мали амбіції побудувати команду під Лігу Європи. За останні 4 роки ми двічі грали у кваліфікації. Відчувалося, що ми на порозі чогось особливого.

В нас були одні з найкращих умов для підготовки, нове гібридне поле. В хорошому стані перебував стадіон, там планувалася масштабна реконструкція до 2025 року. Також в нашому розпорядженні були три поля для тренувань поблизу Азовського моря. Молоді футболісти з академії мали змогу займатися на штучному газоні, наші об’єкти постійно розвивалися. Тепер все це, ймовірно, буде зруйновано.

Минулого тижня один з моїх колег відвідав нашу інфраструктуру вперше з моменту російського вторгнення. Її не впізнати. Вікна клубного офісу вибиті, двері зламано, повсюди розкидані уламки. Ще гірша ситуація на нашій критій арені. Щодо стадіону, то ми ще навіть не знаємо точно.

Місцеві жителі не можуть пересуватися по Маріуполю, не проходячи повз російські блокпости. Ніхто з наших співробітників не зміг дістатися до стадіону. Ходять чутки, що він постраждав від авіаударів, ми можемо лише сподіватися на краще. Доведеться все перебудовувати. Наш клуб, символ нашого міста, буде створений з нуля“, – написав Санін в колонці The Guardian.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *