Андрій Шевченко: У мій дім в Лондоні приїдуть дві жінки з дітьми з України

Колишній головний тренер Дженоа Андрій Шевченко розказав, як допомагає Україні та українцям.

«Візит Папи Римського до України міг би бути дуже корисним. Зараз найкраща допомога – це залишатися поруч зі своєю країною, дати нам можливість захищатися, допомагати українським біженцям, особливо дітям і жінкам, які змушені були покинути нашу державу і шукати місце для проживання.

У мій дім в Лондоні приїдуть дві жінки з дітьми з України. Ми пройшли весь процес оформлення документів, і через десять днів вони будуть тут.

Ми зробили чудовий проект з мером Мілана Джузеппе Салою, створивши фонд допомоги біженцям, які прибувають до Мілану. Я дуже вдячний італійському народу, який був добрим та надав прихисток багатьом моїм землякам. Італійці віддали своє серце моєму народу, це великий жест, за який я дякую від усього серця.

Україна пережила багато важких моментів за останні 30-40 років. Чорнобиль був світовою катастрофою, тепер війна. Умовити мою маму покинути країну було дуже важко, але через 21 день війни її стан почав погіршуватися, і моя сестра змогла забрати її та двох її собак та відвезти їх у місце поблизу кордону з Угорщиною. Зараз, на щастя, вони в Італії.

Мої сини іноді перебільшують, тож їх треба поставити у відповідність. Мій другий син грає у футбол. Я дуже щасливий, але це дуже важка дорога. Він старається, я йому в усьому допомагаю, але я багато разів пояснював йому, як це важко. Моя дружина Крістен поруч зі мною, вона мені у всьому допомагає. Шлюб – це важлива робота, але з нею кожен день я відчуваю себе щасливим, захищеним і коханим», – сказав Шевченко в коментарі Verissimo.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *