Луїш Каштру: Міцно обіймаю всю Україну та всіх жителів через те, що вони проходять

Головний тренер «Ботафого» Луїш Каштру, котрий раніше працював у «Шахтарі», вкотре висловився на тему російсько-української війни.

«Насамперед, я вважаю, що це ганьба для світу, ганьба для світових лідерів, що там відбувається, як і на будь-якій війні у світі. Я вважаю, що світові лідери мають бути миротворцями, а не воїнами. І коли з’являється якийсь світовий лідер, котрий просуває війну, решта явно має підтримувати цей імпульс і наближати мир. У цьому випадку війна перемогла мир, це ганьба для всіх нас», – сказав Каштру.

Також португалець зазначив, що має знайомих, котрі зараз переживають війну в складних умовах і розповідають йому правду про те, що відбувається.

«У мене є контакти, так, сім’ї, які сплять у жахливих умовах. Вони змушені спати в бункерах, у гаражах, багато родин опинилися розділеними. Це жахливо, що там відбувається. Послухайте, я навіть не знаю, що сказати… Просто міцно обіймаю всю Україну та всіх українців через те, що вони проходять. Ми допомагали чим могли деяким українським сім’ям. Це явно криза світових лідерів», – додав Каштру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *