Сергій Палкін: Майбутнє Шахтаря залежить від того, як швидко ми переможемо ворога

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін вважає, що після завершення війни збірна України має зіграти в Маріуполі.

“Я переконаний, що футбол повернеться до Маріуполя. Більше того, мені здається, що один із перших матчів національної збірної ми повинні будемо провести в Маріуполі. Тому що це знаково, і це місто, як жодне інше, заслуговує на прийняття першого матчу збірної у звільненій Україні.

Майбутнє «Шахтаря», як і майбутнє України, як і майбутнє всього українського футболу залежить від того, як швидко ми переможемо ворога. І від цього вже відштовхуватиметься все інше: і футбол, і звичайне життя, і все те, про що ми мріяли і говорили в мирний час. Тому сьогодні вся концентрація – на нашій перемозі. А потім, я вас запевняю, ми відбудуємо, сформуємо та запустимо все дуже швидко, у тому числі й футбол.

Усе, що ми зробимо, коли переможемо ворога, буде набагато кращим, ніж було до цього: і футбол, і життя наше. Усе налагодиться. І знаєте, наша перемога вдихне в нас набагато більше впевненості й бажання побудувати країну красивішою і кращою, ніж вона була до війни. Тому я переконаний, що в нас усе вийде і буде набагато кращим», – сказав Сергій Палкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *