Сергій Стаховський: Ребров зустрічався з шейхами, намагався їх переконати

Колишня перша ракетка України Сергій Стаховський в розмові з “Брутальним футболом” розповів, як допомагає країні Сергій Ребров.

“24 лютого, о шостій ранку за дубайським часом, я був не з Сергієм, але в його готелі, де він живе, ми відпочивали в них.

Зранку ми розмовляли, були в шоці. По-перше, він всебічно допомагав нам, пропонував залишитись. Сильно переживав, переживає, допомагає.

У них є окремий чат футболістів, Всі футболісти колективно знайшли людину, якій довірили гроші, ця людина була з дуже класним реноме і позицією – це Роман Зозуля. І через його рахунок, через його фонд, всі скидали гроші і там вже закупляли те, що було треба.

Вони робили це не публічно, хоча, можливо, це й краще. Мені Сергій звонив, казав, що тобі треба, а я тоді закупляв броніки, казав, давай, що треба, я скину (гроші – прим). У мене тоді фонду ще не було, але він на мій рахунок закинув. Закинув Шевченко, Коваленко і Харатін.

Ми, скажу чесно, нормально так закупились. Роздали і ДУКівцям на передову, і ЦСО, і Нацгвардії. Сегрій казав, що хоче приїхати. Він намагався зустрічатись з шейхами, намагався з ними спілкуватись, але зрозумів, що в них інша позиція. Він був впевнений, що він їх переконає, що вони допоможуть і грошима, і технікою. Але вони в очі казали одне, а робили геть інше“, – сказав Сергій Стаховський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *