Колишній голкіпер Металіста звинувачений у держзраді

Колишній голкіпер харківського Металіста Вадим Кудіков отримав заочне звинувачення через держзраду.

Про це пише Харківська обласна прокуратура. За даними слідства, депутат Липецької сільської ради з початком збройної агресії РФ перейшов на бік ворога та зайняв посаду так званого «голови адміністрації с. Липці Харківської області».

Депутат надав представникам держави-агресора доступ до приміщень Глибоцької та Липецької сільських рад Харківського району. Крім того, він передав окупантам інформацію про оптимальні шляхи пересування територіями вказаних громад та дані щодо місцевих мешканців, які брали участь у проведенні АТО/ООС.

Зазначений депутат організував та проводив збори з мешканцями Липецької громади, під час яких агітував їх до лояльного ставлення як до окупаційних військ, так і до країни-агресора.

35-річний Кудіков починав кар’єру юнацькій команді Академік-Москва. Потім був в дублі харківського Металіста. В сезоні 2005/2006 провів 1 матч за “жовто-синіх” в Кубкі України. Потім деякий час виступав за Ністру (Молдова) та дубль запоріжського Металургу.

Його батько довгий час був головою Глибоцької сільської ради, а рідний брат був заступником місцевого відділку поліції. Вони також відразу перейшли на бік окупанта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *