“Ще б Киву дістати і повісити на Майдані”: екс-гравець збірної України – про арешт Медведчука

Колишній футболіст Шахтаря Рустам Худжамов, який зараз працює тренером воротарів Полісся, прокоментував арешт депутата ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Український воротар зізнався, що йому було приємно бачити арешт Віктора Медведчука, а також підкреслив, що було б краще, якби покарання поніс і Ілля Кива.

“Ще б Киву дістати звідти. Спіймати і повісити на Майдані. Було б непогано”, – наводить слова Рустама Худжамова “Денисов Time. Війна“.

Нагадаємо, Киві оголосили про підозру у державній зраді. Потім генпрокурорка Венедиктова підписала нову підозру зраднику – за публічні заклики до насильницької зміни влади і повалення конституційного ладу.

Зараз екс-депутат активно виступає в ефірах російських пропагандистів, закликаючи українців скласти зброю і здатися агресору. При цьому місцеперебування скандального політика не встановлено.

Перед війною Кива виїхав за межі України. За даними ЗМІ, він перебував в Іспанії.

Напередодні Ілля Кива заявив, що в Києві його хочуть вбити і він попросив політичний притулок в Росії.

2 thoughts on ““Ще б Киву дістати і повісити на Майдані”: екс-гравець збірної України – про арешт Медведчука

  1. Сказал правильно, но что, “прохфессор” Кива стал таким после бегства? Он всю жизнь был тупым пророссийским быдлом. И где были наши доблестные СБУ, МВД, прокуратура, когда он еще вышивал по Украине и они могли реально им заниматься, а не как теперь чисто декларативно? Кого то видно очень устраивал такой “ученый” в Украине.

  2. К цыганке не ходи, два дол***ба арахамия и подоляка поедут на переговоры в Мариуполь , их арестуют. А В.А поменяет мэдвэда на на этих «переговорунов». Лучше бы кашпировского (арестовича) отослал заебал уже своим пиздежём(враньём)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *