Руслан Фомін: Ракицький – чистий патріот, наш козак

Нападник харківського Металіста Руслан Фомін поділився своєю думкою про те, чи можливо зупинити війну росії проти України шляхом переговорів, а також висловився про захисника Ярослава Ракицького, який нещодавно повернувся до Шахтаря, а деякий час тренувався з лідером Першої ліги.

Шукати якогось компромісу за столом переговорів, коли підривають людей на вокзалах, дітей. Який тут може бути компроміс? Переговори можуть бути, але без втрат нашої території. Донецьк, Луганськ – це все Україна. Крим – це Україна.

Металіст існував, існує і, сподіваюся, існуватиме. Ми зараз у Туреччині, тренуємось, граємо контрольні матчі. Ракицький? Та це чистий патріот. Він чистий українець. Він приїхав до Туреччини, приєднався до нас, ми з ним розмовляли. Він дуже переживає. Видно, що він наш хлопець, наш козак.

Бажаю нашим Збройним Силам здоров’я, терпіння та, звичайно ж, мужності та стійкості. Тільки вперед, а ми з вами й переживаємо за вас. Слава Україні”, – сказав Руслан Фомін.

One thought on “Руслан Фомін: Ракицький – чистий патріот, наш козак

  1. Ракицький жодного разу не співав гімн України на полі, на питання про Л/ДНР теж нічого не говорив – ставлення в мене було до нього як до сепаратиста! А тимощук був таким патріотом!!! Але після початку війни 2022 року все змінилося: “Патріот” став прихильником рашки, а “сепар” став патріотом…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *