Ракицький та Пятов знову зіграли: Металіст розгромив скромний норвежський клуб

Сьогодні, 11 квітня, харківський “Металіст” провів черговий матч на турецьких зборах. Суперником жовто-синіх стала норвезька «Ховдебігда ІЛ».

Харків’яни традиційно провели матч із застосуванням великої ротації. Тренерський штаб Олександра Кучера дає ігровий час усім футболістам, які перебувають у розташуванні клубу. Також з перших хвилин вийшли на поле найдосвідченіші Андрій Пятов і Ярослав Ракицький, які зіграли по тайму.

Перший гол припав на початок зустрічі, коли Едуард Сарапій точно замкнув подачу зі стандарту. Гра й надалі проходила під контролем жовто-синіх, і блискучі індивідуальні дії Євгена Подлепенца привели до другого голу у виконанні вихованця Академії футболу «Металіст» Олександра Цвіренка, який відіграв сьогодні «вище» за свою рідну позицію.

У другому таймі картина гри не змінилася та матч продовжився під диктовку харків’ян. Коли ж норвежці таки знайшли свій момент, у гру чудово вступив Владислав Рибак, який замінив у перерві Андрія Пятова, який удостоївся після матчу окремих похвал від суперників.

У другому матчі поспіль Олександр Кучер випускає після перерви Сергія Горбунова на позицію лівого вінгера, яка колись знайома йому за виступами за «Маріуполь», і знову це допомагає 20-му номеру жовто-синіх забити. Сьогодні він точно замкнув передачу Єгора Демченка, який після відходу з поля Руслана Фоміна прийняв капітанську пов’язку та перемістився до центру атаки.

Атакуючий натиск харків’ян призвів до ще двох м’ячів. Спочатку юний Данило Кайдалов проштовхнув круглого у сітку воріт суперників у результаті боротьби у чужому штрафному майданчику. Наші вітання 16-річному вихованцю Академії футболу «Металіст» із дебютним голом у дорослому футболі!

Кайдалов міг оформити і дубль, але, на жаль, його удар після виходу віч-на-віч парирував голкіпер суперників. Точку у матчі поставив Євген Банада, а в ролі асистента знову виступив Єгор Демченко, після передачі якого 44-й номер нашої команди просто не міг не забити.

Єгор Демченко, до речі, міг оформити й асистентський хет-трик, проте бригада арбітрів у дуже спірній ситуації виявила офсайд Алекса Чідомере. Як підсумок – 5:0 на користь «Металіста».

“Металіст” – “Ховдебігда ІЛ” (Норвегія) 5:0 (2:0)

Голи: Сарапій, Цвіренко, Горбунов, Кайдалов, Банада

“Металіст” (1-й тайм): П’ятов – Приходько, Волога, Ракицький, Картушов – Сарапій, Танковський – Підліпенець, Цвіренко, Вернаттус – Фомін (к)

“Металіст” (2-й тайм): Рибак – Танчик, Мізюк, Порох, Картушов (Дігтяр) – Сарапій (Ралюченко), Банада – Подлепенец (Кайдалов), Демченко, Горбунов – Фомін (к) (Чидомере)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *