Владислав Ващук: В Гостомелі я з дітьми вижив завдяки людській доброті і небайдужості

Колишній футболіст київського Динамо і збірної України Владислав Ващук розповів, чому погодився приняти участь в благодійному турнірі у Львові.

“Я просидів 15 днів у Гостомелі, вибрався і зрозумів, що маю допомагати людям. Так, як мені люди допомагали. Я був з двома дітьми, їжі було лише на три дні, але, повторюсь, просиділи ми два тижні і вижили завдяки людській доброті і небайдужості.

Тепер же вирішив взяти участь у благодійному турнірі, метою якого є зібрати кошти на дихальний апарат для лікарні. В цей час ніхто не має залишатись осторонь. 

Ексклюзив від Епохи Футолу: читайте як Нікіта Пуш жив в окупованому Тростянці

Турнір вдався, побачив старих друзів. Ми поспілкувались, я десь трохи відволікся. Коли ти постійно живеш у страху, це переходить у негатив. Ворог примушує нас думати у такому руслі, але нам потрібно бути сильними, вірити у перемогу.

Відтак, хотів би подякувати Григорію Козловському за таку красу, яку побачив на академії, і його увагу до майбутнього України. Це правильна річ. Ми граємо у футбол, показуєм приклад дітям, що вони теж мають грати і отримувати задоволення від життя. Ми маємо робити усе залежне, щоб наші діти це задоволення отримали”, сказав Владислав Ващук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *