Віктор Леоненко: Алієв може з автомата постріляти, він лайки робить

Екс-нападник київського Динамо Віктор Леоненко розповів, що не розуміє виключення російських спортсменів з усіх змагань.

“Я не політик, це питання не до мене. Звичайно, ніхто в таке не вірив і не думав про це. Але докотилися. Коли політики лізуть у спорт, не лише у мирне життя, то спорту вже немає.

Російські спортсмени тепер лише у себе вдома гратимуть. Не вважаю, що спортсмени у чомусь винні. Що з нас брати? У Росії за слова можна відразу ж у тюрягу сісти. Тут усе зрозуміло. Тому я спортсменів особливо і не засуджую, тому що багато хто мовчить через те, що можна отримати термін.

Ми — мирні люди, хіба що Алієв може з автомата постріляти. І то я не впевнений – можливо, і вміє стріляти. Але він лайки робить, хоч я лайки не люблю“, – сказав Віктор Леоненко.

2 thoughts on “Віктор Леоненко: Алієв може з автомата постріляти, він лайки робить

  1. Спортсмены ни при чем!!точно.кстати деятели искусств и прочие художники говорят то же самое.Очень хотят остаться в стороне также представители шоу биза.Я согласен- могут посадить.Именно поэтому все и ни при чем.Что бы назвать хотя бы вещи своими именами нужно мужество и яйца.А пострелять- так это пусть Алиев а мы будем лайки ставить

  2. Кстати у Макаревича и Ахеджаковой прекрасно выходит озвучить свою проукраинскую позицию и не сесть-из чего вывод: многие боятья лишиться не свободы а заработка.Вобщем холодильник победил.Печально но факт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *