Металіст зіграв матч проти збірної України з вадами слуху

Сьогодні, 8 квітня, харківський «Металіст» провів черговий матч у рамках навчально-тренувальних зборів у Туреччині. Суперником підопічних Олександра Кучера стала дефлімпійська національна збірна України (гравці із проблемами слуху).

Зазначимо, що сьогоднішні опоненти з контрольного поєдинку є срібними призерами дефлімпійських ігор (2017) і чинними чемпіонами Європи (2019). Наразі українці готуються до наступних дефлімпійських ігор, які відбудуться з 1 по 15 травня у Бразилії.

У першому таймі на поле вийшли 9 вихованців Академії футболу «Металіста», голкіпер національної збірної України Андрій Пятов та Андрій Ралюченко, який вдягнув капітанську пов’язку і зайняв позицію лівого центрального захисника. До перерви ініціатива належала юному складу харків’ян, але перший тайм закінчився з рахунком 0:0.

У другому таймі на полі з’явилися досвідчені футболісти та змогли перетворити перевагу «Металіста» на забиті м’ячі.

Спочатку Сергій Горбунов, який вийшов на позицію лівого вінгера (Євген Подлепенец розпочав другий тайм зліва в обороні) більярдним ударом вразив дальній кут воріт суперника.

Слідом капітан Єгор Демченко без проблем реалізував вихід віч-на-віч – 2:0. Ну і результативну крапку у матчі поставив Владислав Краєв, який замкнув ефектний прорив Володимира Танчика правим флангом.

«Металіст» міг зробити перевагу в рахунку великою, чудові моменти мали Алекс Чидомере та Руслан Фомін, проте все закінчилося перемогою жовто-синіх з рахунком 3:0.

Наша команда продовжує турецькі збори, а хлопцям нашої збірної побажаємо успіхів на бразильських полях, де вони представлятимуть Україну на дефлімпійських іграх.

“Металіст” – Дефлімпійська національна збірна України 3:0 (0:0)

Голи: Горбунов, Демченко, Краєв

«Металіст» (1-й тайм): Пятов – Приходько, Волога, Ралюченко (к), Вернаттус – Цвіренко, Синчук – Кайдалов, Тепляков, Дігтяр – Абрамов

«Металіст» (2-й тайм): Рибак – Танчик, Мізюк, Порох, Підліпенець – Чідомере, Банада – Краєв, Демченко (к), Горбунов – Фомін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *