“Не всі росіяни погані”: чемпіонки світу з України відмовилися підтримати відсторонення спортсменів країни-агресора

Відомі українські шахістки Анна і Марія Музичук будуть виключені з Львівської обласної шахової федерації (ЛОШФ).

Причиною цього рішення стало те, що сестри Музичук не підписали листа у ФІДЕ про відсторонення спортсменів з Росії та Білорусі.

Про це повідомляє прес-служба ЛОШФ.

“Гросмейстерки Анна і Марія Музичук свої підписи під листом не поставили, вони вважають, що “не все так однозначно” і що “не всі росіяни погані”. Для нас така позиція львів’янок дивна, ми вирішили припинити співпрацю з ними. Йде війна, потрібна чітка позиція щодо країни-агресора.

Організація почала процедуру їх виключення з президії та членства у Федерації”, – розповів Фірман в коментарі виданню “НВ“.

7 квітня Львівська обласна шахова федерація (ЛОШФ) після шокуючих подій, які відбулися в Бучі, Ірпіні та Гостомелі, зажадала негайного розгляду питання про виключення росіян і білорусів з ФІДЕ.

Також ЛОШФ закликала повністю заборонити участь всіх російських і білоруських шахістів у всіх турнірах, що проводяться за підтримки та організації ФІДЕ.

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже другий місяць.

3 thoughts on ““Не всі росіяни погані”: чемпіонки світу з України відмовилися підтримати відсторонення спортсменів країни-агресора

  1. Сестрам хочу нагадати пісню О.Лютого “А чемний легінь у саду, ховає курву молоду” – послухайте ще раз. А потім зрозумійте, що немає міста в світі де вас не знайдуть. Якщо у Львові – то мобілізую всіх з ким кінчав школу та Політехніку. Ні – вбивати вас не будемо, лише руки відрубаємо, що двігали фігури ногами чи зубами – оригінальний жанр. Ваших батьків – це можна, бо виховати таких курв – це…..

  2. А більш того, якщо ви сучкі в Стрию, звідки моя дружина – то вам піз…ць повний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *