Георгій Цитаішвілі буде грати за Віслу Краків

Гравець київського Динамо Георгій Цитаішвілі, який першу половину сезону відіграв за одеський Чорноморець, скоро перейде до польскої Вісла з міста Краків.

Про це пише твіттер GeorgianFooty. Джерело пише, що футболіст уже став гравцем команди, але офіційний сайт клубу не підтвердив цей перехід. Також немає ніякої інформації і від офіційного сайту київського Динамо.

21-річний вінгер відіграв в першій частині чемпіонату України зіграв 13 поєдинків і забив 1 гол. Контракт з “біло-синіми” у нього діє до кінця сезону 2024/2025. За кар’єру Георгій Цитаішвілі також грав за полтавську Ворсклу.

Виступав за молодіжні збірні України. Ставав чемпіоном світу в U-20. Але вирішив на дорослому рівні грати за етнічну батьківщину. За збірну Грузії уже провів сім поєдинків. Портал transfermart оцінює його в 1 мільйон євро.

Вісла на даний момент йде лише на 16-му місці в турнірній таблиці. Команда набрала 25 очок за 27 поєдинків. “Біла зірка” одна з найтитулованіших клубів країни: 13 чемпіонств, 4 кубки і 1 Суперкубок країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *