Клуб Першої ліги грає в Чехії благодійні матчі

Директор «Полісся» Володимир Загурський розповів про ситуацію з командою.

«Початок війни з росією футбольний клуб «Полісся» застав на навчально-тренувальних зборах в Туреччині, де вони фактично перебували до середини березня. Надалі керівництво клубу ухвалило рішення зробити релокейт команди до Європи. Наразі вони перебувають у Чехії.

Вирішили, що так буде краще, бо кожен має робити те, що він вміє робити найкраще. Команда сьогодні не просто тренується, команда сьогодні грає благодійні матчі і всі кошти, отримані в результаті цього, надалі спрямовуються для допомоги Збройним силам України та людям, які потерпають внаслідок збройної агресії росії.

Команда «Полісся» збереглась в повному складі. Це було дуже важливо для керівництва, це було дуже важливо для президента.

Він знайшов потрібні слова, достукався і загалом хлопці сприйняли самі позитивно той момент, що в такий важкий час, попри війну, власник та інвестор не відвертається від футбольного клубу, бачить перспективу, всі з нетерпінням очікують перемоги нашої країни в цій війні, повернення до мирного життя.

І яке ж мирне життя без футболу? Ми зараз на житомирському стадіоні, ми бачимо, що, попри війну, попри постійні повітряні тривоги, люди тренуються і навіть по дорозі сюди ми зустріли вболівальників футбольного клубу «Полісся», які з сумом в очах перебувають тут і чекають завершення всього того, що відбувається зараз.

Рішення президента футбольного клубу про збереження команди базувалось на безумовній вірі у Збройні сили України та невідворотності надшвидкої перемоги у цій війні з російською федерацією. Ми віримо, що прихід до мирного життя неможливий без футболу.

«Полісся» повернеться до Житомира і своєю грою буде радувати кожного житомирянина», – сказав Загурський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *