Владислав Ващук: Обмануті російські військові підуть воювати на Москву

Колишній гравець збірної України Владислав Ващук розповів, що думає про військових РФ.

“Вони не знають, що робити. У них немає їжі. Вони зламують будинки та шукають їжу. Деякі мародерять. Вони не можуть в танк всунути в танк чи бронетранспортер те, що вони крадуть.

Вони розуміють, що вони не повернуться. У мене є відчуття, що вони не повернуться. А якщо й повернуться, то повернуться вже геть інший склад, той що обманутий. І такі підуть на Москву самі…

Будинок? Головне, щоб він був не зруйнований, але в мене ціль була виїхати з сім’єю. Як буде з будинком я не знав. Да, я дуже засмучений, але я ж не можу нічого рішить. Поїхати їх вбивати я не можу, це не правильно. Я сам не зможу ж. Їх треба віддіснити.

Коли я виїзджав Гостомель, Буча і половина Ірпеня були російські. Спочатку зайшли буряти, які не розуміли, куди потрапили, а потім зайшли ті, які прекрасно розуміли. Зайшли ті, хто думали, що на три дні, а затримались на місяць.

Чи місцеве населення чинило опір? Ну куди проти танка з пальним в руках? Сенсу не було, це не оправдано. Там “броніки”, я знав, що в Бородянці 500 одиниць техніки, там були “Гради”. Дай Бог, щоб їх оточили і всього цього не було“, – сказав Владислав Ващук в інтерв’ю для ютуб-каналу Бомбардир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *