Хуанде Рамос: Мене дивує, що НАТО обрав вичікувальну позицію

Іспанський наставник Хуанде Рамос, який з 2010 по 2014 рік працював з українським ФК Дніпро, закликав інші країни максимально увімкнутись в допомогу України.

“Гадаю, всі країни мають максимально включатися до цієї війни, допомагати Україні, бо Росія скидає ракети та бомби не лише на об’єкти військової інфраструктури, а й знищує мирне населення, дітей, жінок.

НАТО? Це – політичні моменти. Ми не політики і нам непросто до кінця зрозуміти, чому НАТО, Сполучені Штати та інші впливові країни припускають таку кількість жертв в Україні.

Нам з боку здається, що НАТО варто було б ми втрутитися, але водночас ми не уявляємо яких наслідків це може призвести. Але мене дивує, що Північноатлантичний Альянс обрав вичікувальну позицію, і дивиться крок за кроком за розвитком подій.

Ситуація справді напружена і передбачити подальший розвиток дуже складно. Путін показав себе безжальним і немилосердним, атакував Україну у найжорстокішій манері. Тому може статися будь-що, і, звичайно, є страх, що Путін може використовувати ядерну зброю.

Теоретично це може перерости в Третю світову війну. Ми не знаємо, як Путін відреагує на той чи інший розвиток подій“, – сказав Хуанде Рамос.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *