Михайло Мудрик: Величезне горе торкнулося багатьох українських родин

Молодий талант донецького Шахтаря Михайло Мудрик відповів на питання клубної прес-служби, які були про напад Росії на Україну.

– Михайле, рівно місяць Україна протистоїть воєнній агресії з боку Росії. Що ти думаєш про все, що зараз відбувається?

– Гадаю, що це тотальний злочин проти українського народу. І розплатитися за це буде неможливо. Для того, хто це затіяв, навіть його загибель не стане спокутуванням. Особисто я намагаюся зберігати спокій, здоровий глузд. Намагаюся зрозуміти, як жити далі й що робити взагалі.

– Багато футболістів зараз беруть активну участь в інформаційній кампанії, щоб розповісти правду про війну. Як іще спортсмени можуть допомогти країні та українському народові в цій боротьбі?

– Так, я теж активно висловлюю свою позицію. Хочу, аби вся аудиторія, яку маю в соцмережах, прислухалась, аби люди бачили правду, сприймали реальну інформацію, а не перекручену пропагандою.

Усі футболісти, яких я знаю, займаються гуманітарною діяльністю, допомагають людям тим, чим можуть. Вважаю, головне, чим можуть допомогти українські спортсмени, – прославляти свою країну у світі та своїми перемогами привертати увагу мільйонів людей до теми війни в Україні. Як це вже зробили Ярослава Магучих, Марина Бех-Романчук.

Вони беруть участь у змаганнях, розповідають про те, що відбувається в нашій країні, і ще більше змушують увесь світ говорити про Україну.

– Що ти можеш сказати всім українцям у цей непростий час?

– Дуже важко зараз щось говорити… Величезне горе торкнулося багатьох українських родин і всього нашого народу. Багато міст буквально стерли з лиця землі. Однак я хочу побажати всім нам у найскладнішій ситуації не втрачати надії та віри в найкраще.

Слід вірити в себе й вірити в Бога, який завжди допомагає тим, хто цього потребує. І, звісно, треба вірити в нашу армію, яка обов’язково нас захистить. Слава Україні!”, – сказав Михайло Мудрик клубній прес-службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *