Президент Інгульця: Життя змінилось докорінно, тепер сам береш у руки автомат

Бізнесмен Олександр Поворознюк, який є президентом Інгульця, зізнався, що війна застала його зненацька, адже його клуб готувався до відновлення чемпіонату України. Але тепер його хвилює лише допомога людям та захист його рідного села.

«Інгульець повернувся зі збору до Туреччини. Команда мала проводити гру з Динамо в чемпіонаті України, а тут таке. Життя змінилося докорінно. Ти вже не думаєш про те, як подивитися футбол, а як вивезти людей із Києва. Після цього сам береш у руки автомат і йдеш захищати свою малу Батьківщину, яка називається Петрівщиною».

Поворознюк розуміє, що на війні складно, і доля може скластися по-різному. Але це не привід зупиняти життя та припиняти займатися звичним для його регіону сільським господарством.

“Це війна. Тут чи ти, чи тебе. Важко про це говорити, але доводиться. Таких як я дуже багато, і український народ перемогти просто неможливо. Росіяни цього не розуміють.

Ми повним ходом готуємось до посівної. Життя йде так, як має. Є кому воювати і кому працювати. Ми сприятимемо, щоб наші фермери все зробили вчасно. Не треба на цьому зациклюватись. Нехай усе йде своєю чергою. Плануйте, працюйте, виплачуйте зарплати. Живіть звичайним життям», – заявив Поворознюк в ефірі ТК «Футбол 1/2/3».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *